Bemer HORSE SET Lótakaró

BEMER Horse Set lótakaró - terápia lovaknak

LÓTAKARÓ | KAMÁSLIK | NYAK APPLIKÁTOR

A BEMER Horse Set növeli lova teljesítőképességét, illetve támogatja lova vitalitását, regenerálódását, felépülését. A BEMER egyaránt ajánl készüléket a nagy felületek, illetve a rendkívüli terhelésnek kitett kisebb felületek célzott kezelésére. Csökkenti a szállítás és a verseny okozta stressz hatásait.
A BEMER jel pozitív hatással van lova egész szervezetére és hatékonyan stimulálja az idegrendszert. Az edzés, lovaglás vagy szállítás előtti BEMER kezelés segít lova nyugalmát és higgadságát megőrizni. Terhelés után pedig támogatjuk a gyorsabb felépülést és regenerációt: az izomszövet regenerációját, valamint javul a szövetek hidratáltsága.

BEMER Horse Set lótakaró és kamásli
Bemer lótakaró

A BEMER lótakaró a nagy felületű alkalmazásokra tervezett kezelőegység. A takaró egy BEMER jel-mezőt képez, amely körülfogja és átjárja a lovat. A kicsi, de rendkívül hatékony jelvezérlő optimálisan van elhelyezve az egyszerű kezelhetőségért, és kiváló minőségű akkumulátort tartalmaz, mely feltöltött állapotban megközelítőleg 15 kezelésre elég.

Bemer kamáslik

A BEMER kamáslik segítségével lova testének egy meghatározott részén, összpontosított formában alkalmazhatja a BEMER jelet. Ez kimondottan hatékony az erős megterhelésnek kitett részeken, mint például az ízületek. A kamáslik ugyanolyan jelvezérlővel rendelkezik, mint a lótakaró.

Bemer nyak applikátor

A BEMER nyak applikátor ergonomikus kialakítású, légáteresztő hálós betétekkel rendelkezik, és az egyszerű rögzítő pántoknak köszönhetően könnyen felhelyezhető a különböző méretű lovak nyakára. Ez lehetővé teszi a válltól a tarkóig történő alkalmazást. A nyakapplikátor önmagában vagy a BEMER lótakaróval kombinálva is használható. A tizenkét tekercs homogén és koncentrált jelmezőt hoz létre az optimális használat érdekében.

Hívjon vagy írjon üzenetet